• Nieuw

50 x Zwarte Plastic Envelop Webshopzakken/ Verzendzakken / Verzendenveloppen / Koerierszakken / Poly Mailer A3 31 x 42cm

€ 10,99
€ 10,99 incl. BTW
€ 9,08 excl. BTW
Inclusief belasting

COEX VERZENDZAKKEN ZWART – 31x42cm

De Coex verzendzakken van Packadi zijn de ideale verzendverpakkingen voor al jouw webshop bestellingen. De Coex verzendzak staat ook wel bekend als coex envelop, of webshop verzendzak. De plastic enveloppen zijn zeer populair onder webshops en dat is niet zonder reden. In de coex verzendzakken past namelijk een verscheidenheid aan producten.

Verzendzakken voor kleding

De webshop verzendzakken worden veel gebruikt als verzendzakken voor kleding. Deze plastic verzendzak voor kleding is zowel te verkrijgen in kleine afmetingen als in grote afmetingen. Deze specifieke verzendzak kun je classificeren als een medium verzendzak. Naast dat je de plastic verzendzak voor kleding kunt gebruiken, past er ook nog een keur aan andere producten in.

Aantal

  • Tevreden of terugbetaald Tevreden of terugbetaald
  • Snelle levering
Snelle levering
  • Kwaliteitsproducten Kwaliteitsproducten

De plastic verzendzakken zijn zo te vouwen en te sluiten dat ook kleinere producten er goed in passen. De verzendzakken zijn minder geschikt voor fragiele voorwerpen.

Verzendzak zwart is geschikt voor het versturen van diversen soorten producten. Deze verzendzakken hebben een formaat van 31x42 cm, vergelijkbaar met een A3-formaat. Dit formaat zakken is perfect voor het versturen van modeaccessoires, t-shirts of ander dunnere kledingstukken, brochures en tijdschriften. De zwarte verzendzakken geven uw orders een stoere en chique uitstraling. Het materiaal (COEX) beschermt uw producten tegen vuil en vocht. Door middel van de permanente sluitstrip aan de bovenzijde sluit u de verzendzak af zonder dat deze nog geopend kan worden. De plastic verzendzak kan alleen geopend worden door deze te beschadigen. Dit biedt dus een extra beveiliging gedurende het verzendproces.

Daarnaast zijn verzendzakjes veel goedkoper dan verzenddozen en een goedkope oplossing.

 

·        Zwart

·        31x42CM + 5 cm sluitklep

·        Ideaal voor het versturen van textiel

·        Dikte: 55 micron

·        In diverse maten verkrijgbaar

·        Water- en vuilafstotend

 

16 andere producten in dezelfde categorie: