Postdozen/ Verzenddozen

 

Verpak uw zendingen in postdozen van PACKADI

PACKADI postdozen zijn uiterst interessant voor al wie een webshop uitbaat en producten online verkoopt. Wij bieden een zeer ruime keuze aan allerlei verzendverpakkingen, zoals: gewone en beschermende postdozen, brievenbusdozen, verzendzakken, luchtkussen enveloppen, kartonnen dozen, verzenddozen voor platte producten, noppenfolie,verpakkingstape, papieren draagtassen met platte of gevlochten oren, kartonnen enveloppen, flesverpakkingen, enz. Onze postverpakkingen zorgen er voor dat de goederen die u opstuurt, veilig en snel hun bestemming bereiken. Ze voldoen wat formaat betreft aan de vereisten van de post.

Standaard postdozen zijn beschikbaar in wit of bruin karton en met of zonder zelfklevende sluiting. 

POSTDOZEN Kopen voor jouw producten

Een groot deel van deze pakketjes bestaat uit postdozen, welke ook wel postpakketdozen worden genoemd. De postdoos is een prima verzendverpakking. Postpakketdozen bieden een goede bescherming voor jouw producten terwijl ze met de postbezorger meegaan. Ze zijn ideaal als je een webshop hebt of online winkel.

Onze postdozen zijn van goede kwaliteit.  Elke postpakketdoos in ons assortiment is gemaakt van karton met een enkele golf. Deze golf in het karton zorgt voor stevigheid en functioneert als schokbreker. Hierdoor zijn jouw producten optimaal beschermd tijdens de postbezorging en het sorteerproces.

BRUINE, WITTE en zwarte POSTDOZEN

In ons assortiment kun je kiezen uit bruine,witte en zwarte postdozen. De bruine variant heeft een neutrale en natuurlijke uitstraling. Van de bruine postpakketdoos hebben we meer varianten dan van de witte postdoos.

POSTDOZEN: GOEDKOOP ÉN VAN GOEDE KWALITEIT

Het versturen van pakketjes is geen goedkope aangelegenheid. Daarom begrijpen we dat je op zoek bent naar postdozen die goedkoop zijn. Daar kun je bij Packadi op rekenen. Dankzij onze goede relaties in zowel binnen- als buitenland kunnen wij scherpe prijzen bedingen op onze producten. Goedkope postdozen, zijn alleen niet altijd van goede kwaliteit. Bij postdozen die goedkoop zijn, houden wij daarom natuurlijk ook de kwaliteit in de gaten. Op die manier kun je rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding bij onze goedkope postdozen.

Er zijn 34 producten.

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)